Narval Choppy Tail 18 cm – Agn for Store Gjedder, Gjørs, Kveite og Torsk

Narval Choppy Tail Motor Oil 18cm

kr 90,00
Inklusive MVA

3Pcs Garlic Attractant

Antall

 

100% sikker utsjekking

 

Varer sendes snart som mulig





Denne størrelsen passer perfekt for å fange store og veldig store gjedder og gjørs. Den er også godt egnet til sjøfiske etter kveite og torsk.

Narval Choppy Tail 18 cm er et agn som virkelig utmerker seg i jakten på de største rovfiskene. Hovedtrekket ved denne modellen er den kraftige og store halen, som står i skarp kontrast til den slanke og strømlinjeformede kroppen. Denne unike designen er ikke tilfeldig – den spesialutformede vibrotailen skaper imponerende bevegelse og vibrasjon, noe som gjør den effektiv både i strømmende og stille vann.

Choppy Tail 18 cm er laget for å kaste langt, med fremragende flygeegenskaper som gjør det mulig å nå selv de mest utfordrende fiskeplassene. Enten du fisker i elver, innsjøer eller til sjøs, vil dette agnet tiltrekke seg oppmerksomheten til de største rovfiskene med sitt unike bevegelsesmønster og kraftfulle hale.

Ideell for erfarne fiskere, Narval Choppy Tail 18 cm sikrer suksess på vannet. Med sin spesialiserte design og høye ytelse er det et essensielt tillegg i enhver fiskeboks for de som er ute etter de største rovfiskene og sjøfiskene.

Du liker kanskje også