Fiske etter stor Ørret

Latest posts

Fiske etter stor Ørret

Drømmedag i elva med Gfix 68 wobblere

En drømmedag i elva! ????

Leander avsluttet sin fiskesesong med en siste fisketur. Vet du hvordan det gikk for ham, eller hvilke fisk han fikk denne gangen? Les videre...


På torsdag fikk jeg tak i de nye fargene på Gfix 68 wobblere, og dagen etter tok jeg en tur i elva for å teste dem ???? Jeg startet fisket rundt kl. 16:00, og det tok ikke mange kastene før den første ørreten på 2,8 kg og 65 cm var landet! ???? Ørreten tok på Gfix 68 i fargen Komochi Wakasagi, en favoritt for mange sportsfiskere som jakter storørret ????





En time senere, 200 meter lenger ned i elva, beit det på en ny ørret! Denne var 65 cm og 2,7 kg og tok på Gfix 68 i fargen Hypnotic ???????? Da det begynte å mørkne, vurderte jeg å avslutte, men bestemte meg for noen siste kast der jeg fikk den første storfisken. Etter å ha mistet en ørret rundt 2 kg, smalt det til igjen! Denne gangen var det en stor ørret på hele 4,8 kg og 78 cm som ga en heftig fight på 10 minutter ???? Den ble også tatt på Gfix 68, Komochi Wakasagi ???? Dessverre slukte den hele wobbleren, så jeg måtte ta den til mat.

En fantastisk avslutning på elvesesongen med Gfix 68 wobblere! ???????? Wobblerfiske etter storørret har aldri vært bedre!


Posted in: Default category

Leave a comment