FishUp RAM Shad og Wizzle Shad - Kvalitetsfiskeagn for Trofé-Rovfisk

Latest posts

FishUp RAM Shad og Wizzle Shad

FishUp - RAM Shad og Wizzle Shad

FishUp Shad

FishUp RAM Shad

Absolutt en ny side i historien til FishUp er vibrotail RAM SHAD.

Dette er et agn for fangst av rene trofé-rovdyr, som kan brukes under forskjellige forhold. På grunn av sin horisontalt flate kropp og ovale form, kan RAM SHAD operere med små synkere i grunt vann så vel som i dypt vann.

Dens mindre rullende egenskap sikrer et relativt "mykt" spill, som er svært attraktivt for trofé gjedde. Bivirkninger kan også inkludere abbor og storfisk.

Et bredt utvalg av farger komplementerer egenskapene til RAM SHAD og gjør det unikt i vår produktlinje.

RAM SHAD er din pålitelige assistent i jakten på det ettertraktede trofeet.

FishUp Wizzle Shad

Fortsettelsen av Wizzle Shad-serien i store størrelser er en egen type store vibrotails, som opprettholder hovedideen med den "store hæl-agn".

På grunn av sin massive kropp og betydelige vekt, genererer Wizzle Shad kraftige vibrasjoner og etterligner det jaktsobjektet til trofé-rovdyr selv.

Den aggressive spillingen av “hælen” og solid rulling tiltrekker primært store gjedder, men abbor og storfisk kan også være objektene for din jakt.

Det lysende fargeutvalget vil gi deg et bredt valg og overraske rovfisken.

Stor Wizzle Shad er ditt steg mot supertrofeet!


Om FishUp

FishUp er en ukrainsk produsent av fiskeagn og sluker, grunnlagt av sportsfiskere, flere vinnere av ulike konkurranser over hele Ukraina.

Historien om FishUp begynte etter produksjonen av flere imitasjoner av insekter. Opprinnelig ble disse agnene laget for personlig bruk, men de viste seg å være svært nyttige og effektive, noe som førte til umiddelbar popularitet blant sportsfiskere og fritidsfiskere. De positive tilbakemeldingene om fangsteffektiviteten har fått oss til å starte vårt prosjekt, som er basert på et ønske om å skape et høykvalitets, svært effektivt og rimelig produkt.

Alle FishUp-agn er designet og produsert i Ukraina ved hjelp av spesialutstyr. Før masseproduksjon gjennomgår de en lang test- og forbedringsprosess.

For produksjonen av FishUp-agn brukes kun materialer av høy kvalitet samt naturlige tiltrekningsstoffer og salter, som gjør dem så effektive og attraktive for fisk.

Posted in: Default category

Leave a comment