Deeper Pro+

Nytt produkt

Leveringstid 5-10 arbeidsdager

2 795,00 kr

Video om Deeper


Finn fisk Høy nøyaktighet på sonaren avslører de fleste fisketyper med krystalklart og lar deg målrettet finne ditt bytte.
Dybde Deeper Smart Sonar Pro+ finner frem til dyp ned til 80 meter i både saltvann og ferskvann.
Undersøk bunnforholdene Få en øket fiskeopplevelse med detaljert visning av bunnforholdene for å avsløre skulesteder der fisk kan gjenne seg.
Temperatur Deeper Smart Sonar Pro+ har sensorer som viser nøyaktig temperatur og viser statistikk på hvilken temperatur det biter best på.
Avslør nye fiskesteder Deeper Smart Sonar Pro+ er kastbar og kan festes, slik at du kan undersøke både elver, innsjøer og sjøen fra flere vinkler. S
kann steder der andre fiskere ikke kommer til. Catch & Share Bli forvandlet til neste generasjons sportsfisker med Smart Sonar Pro+ som er tidenes alt-i-ett løsning.
Ta enkelt bilder av fangsten du har fanget og del med en hel verden av sportsfiskere via sosiale medier.

Innhold i esken
Deeper Smart Pro+ USB-ladekabel Oppbevaringsveske 2 x festeøyer Instruksjonsmanual

Deeper ekkolodd er et portabelt, trådløst ekkolodd som gir deg muligheten til å finne ut hvordan det ser ut under overflaten, samt finne fisken nesten uansett hvor du drar. Alt du trenger a gjøre er a koble den til en fiskestang, for så a kaste den ut dit du vil. Informasjonen leses av via en Android/iOS-basert telefon eller nettbrett. Selve Deeper-enheten er 6,5 cm. i diameter og kontakten med din enhet opprettholdes ved hjelp av Bluetooth eller Wi-Fi. Deeper har to frekvenser pa 90kHZ (15°) og 290kHz (55°). I tillegg er det innebygd temperatursensor. I appen har du enkel- og avansert-modus samt en egen isfiskemodus. I tillegg finner du en rekke andre alternativer og funksjoner i appen. Perfekt for isfisketuren eller til utforskning av ukjente vann.

Karakter 
2018-04-20

Deeper

Deeper pro +
Ambefaler *****
Viser meg fisk og dyp

  Skriv din omtale!

  Skriv en omtale

  Deeper Pro+

  Deeper Pro+

  Leveringstid 5-10 arbeidsdager

  Related Products